NES mihealth

Practitioner - Distributeur

De NES miHealth kan niet alleen voor paarden, maar ook voor andere dieren en mensen gebruikt worden. Voor het aankopen van een NES miHealth ben je bij ons aan het juiste adres! Na de aankoop krijgt u bij ons een gratis opleiding om de NES miHealth optimaal te kunnen gebruiken als particulier of professional voor mens en dier. Dit is onze opleiding NES miHealth Practitioner. Ook organiseren wij regelmatig workshops en webinars die je gratis kan volgen!

Wij zijn een officiële verdeler van zowel de NES miHealth als het complete scansysteem. U kan dus bij ons ook terecht om de NES miHealth als zowel het scansysteem aan te kopen. U krijgt een persoonlijke begeleiding en opleiding om aan de slag te kunnen gaan.

Meer weten over de NES miHealth tijdens een live evenement? Dat kan!

Binnenkort organiseren wij weer verschillende infodagen in West-Vlaanderen en Limburg. Contacteer ons via mail!

De NES miHealth en het BioEnergetiX systeem zjin gebaseerd op het concept dat men het ‘Body Field’ heet. Dit is het controlesysteem van alles wat er gebeurt in het lichaam op een chemisch niveau. Dit is dus een zelf organiserend, zelfcorrigerend en zichzelf in stand houdende energie- en informatiestructuur die op het niveau van kwantumholografie functioneert en de informatiestroom doorheen ons lichaam stuurt. Een scan gebruikt het principe dat we bioresonantie noemen. Het vergelijkt een persoon/dier zijn Body Field met dat van een ideaal Body Field. Deze scan vertelt ons hoe iemand zijn Body Field is op het vlak van energie, informatie correct kan overbrengen, correct reageert met zijn omgeving en zijn nutriënten optimaal kan opnemen. Ook laat het ons verschillende ongezonde, emotionele problemen zien dat voor gezondheidsproblemen kunnen zorgen op lange termijn.

Deze scan van het BioEnergetiX Systeem is gebaseerd op bioresonantie. Bioresonantie meet geen materie, zoals een bloedtest. Maar deze meet een frequentie. Dit zijn elektromagnetische golven/straling. Zonlicht is bijvoorbeeld een golf van fotonen dat planten opnemen om te kunnen groeien. Deze golf van fotonen (licht) is een verschijningsvorm van elektromagnetische straling. Een frequentie is een signaal die door de ruimte gaat. Dit kan je vergelijken met twee identieke stemvorken. Als je de ene aantikt, maakt deze geluid. Wanneer een identieke stemvork in de buurt is, neemt deze dit geluid over. Dit is dus bioresonantie. Alles heeft een frequentie!

Wanneer je met de afstandbediening de TV op een andere zender zet, kan dit alleen maar omdat de knop waar jij op duwde is afgestemd met de zender dat jij wilt bekijken. De TV krijgt dus de juiste informatie. Wanneer deze frequentie niet juist is afgesteld, zal de TV de verkeerde informatie krijgen en krijg je een beeld met geruis. Dit kan je dus ook vergelijken met ons lichaam dat uit balans is en de verkeerde informatie krijgt. Alleen door de frequentie juist te zetten, kan je de TV terug bekijken of komt je lichaam terug in balans.

Ondersteuning met NES MIHEALTH:

– Chronische en akute problemen
– Been-/botproblemen (Artrose, kreupelheid, kissing spines, ECVM, OCD,…)
– Metabole problemen (PPID, KPU, EMS, IR,…)
– Hormonale problemen (vruchtbaarheid, gedragsveranderingen,…)
– Hoefbevangenheid
– Spijsverteringsproblemen (Maagzweren, koliek,…)
– Huidproblemen (Zomereczeem, allergie, mok, regenrot, sarcoïden, melanomen,…)
– Infectieziektes (ziekte van lyme, tetanus, droes, griep,…) 
– Spierproblemen (Spierbevangen, PSSM,…)
– Neurologische problemen (Wobbler, hanentred, epilepsie, narcolepsie,…) 
– Ademhalingsproblemen (COPD,…)
– Stalondeugden (weven, kribbebijten,…)
– Depressie, dominantie, angst, learned helplessness
– Traumaverwerking
– Protest bij pijn (bijten, steigeren,…)

VERHALEN EN REVIEWS

Geen onderdeel van een categorie
Admin

Zomereczeem

Paard met jarenlange, zeer extreme jeuk door zomereczeem: Dankzij de NES miHealth kreeg dit paard

Read More »
Geen onderdeel van een categorie
Admin

Allergie (bijtwonden)

Allergie dat zich uitte door jeuk aan de benen (bijtwonden door jeuk). Na het behandelen

Read More »
Geen onderdeel van een categorie
Admin

Wilde kittens

Deze kleine wilde kittens werden gevonden in onze schuur, helaas was de moeder nergens in

Read More »
Geen onderdeel van een categorie
Admin

Hond met artrose

“Dit is Lola, een stafford kruising van 6 jaar. Geadopteerd in 2019 uit het asiel.

Read More »
Geen onderdeel van een categorie
Admin

Konijn

Konijn met huidinfectie, wonde en lichte paralyse aan de achterbenen: Dit konijn had al enkele

Read More »