De vitale ruiter (fast track)

We hebben een 𝐩đĢđĸđĻ𝐞𝐮đĢ đĸ𝐧 𝐁𝐞đĨ𝐠đĸ𝐞 bij ÊÊn van onze opleidingen!

Een 𝐟𝐚đŦ𝐭 𝐭đĢ𝐚𝐜𝐤 𝐨𝐩đĨ𝐞đĸ𝐝đĸ𝐧𝐠 voor đĸ𝐧đŦ𝐭đĢ𝐮𝐜𝐭𝐞𝐮đĢđŦ 𝐞𝐧 𝐩𝐚𝐚đĢ𝐝𝐞𝐧𝐭đĢ𝐚đĸ𝐧𝐞đĢđŦ specifiek gericht op de 𝐠𝐞đŗ𝐨𝐧𝐝𝐡𝐞đĸ𝐝 đ¯đšđ§ 𝐝𝐞 đĢ𝐮đĸ𝐭𝐞đĢ/𝐤đĨ𝐚𝐧𝐭 đ¯đĸ𝐚 𝐨đĢ𝐭𝐡𝐨đĻ𝐨đĨ𝐞𝐜𝐮đĨ𝐚đĸđĢ𝐞 𝐭𝐡𝐞đĢ𝐚𝐩đĸ𝐞. Deze opleiding is ook geschikt om te volgen als je đĸ𝐧đŦ𝐭đĢ𝐮𝐜𝐭𝐞𝐮đĢ bent in 𝐠đĢ𝐨𝐧𝐝𝐰𝐞đĢ𝐤 of 𝐞đĒ𝐮đĸ 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡 en je klanten iets extra wil aanbieden om je klant gezond en vitaal te helpen voelen.

Niet alleen als ruiter, maar ook als mens willen we ons allemaal gezond en vitaal voelen. Dit wordt nog belangrijker als je zelf een sport beoefend en je lichaam meer energie vraagt. Hoe kan je je lichaam dan gezond houden? Welke voeding en beweging is belangrijk? Hoe kan je jezelf als ruiter/trainer gezond houden? Hoe kan je je klanten helpen om een vitaal leven te leiden? Dat zie je in deze fast track online opleiding van 12 weken!

Welke onderwerpen komen aan bod?
– De oermens: beweging, stress en voeding
– Energiehuishouding en -problematiek
– Motivatie en mindset stimuleren
– Voedingsleer
– Klachten (energie, spierproblemen, pijn,…) en hun oorsprong
– Verzuring in het lichaam

 

VOLLEDIG ONLINE

Deze opleiding kan volledig online gevolgd worden. Je kan kiezen om de lessen live via zoom mee te volgen of om deze achteraf te herbekijken.

OORZAAK OPLOSSEND

Je leert meer over hoe het lichaam exact werkt waardoor je een zeer diep inzicht krijgt in de problematiek binnen het paardenlichaam.

FAST TRACK

Je kan kiezen om deze opleiding af te ronden op 3 maand.

Datums & Prijs

Datums lessen via zoom: 14 januari 2023, 28 januari 2023, 11 februari 2023, 18 maart 2023, 8 april 2023

Prijs: â‚Ŧ850 (inclusief BTW), kan betaald worden in 3 termijnen!
BEPERKTE PLAATSEN