Holistisch Centrum

U kan bij ons terecht voor een consultatie voor zowel mentale, fysieke als trainingsproblemen bij uw paard. Wij specialiseren ons vooral in connectieproblemen en chronische problemen zoals metabolische problemen, over-/ondergewicht, zomereczeem, hoefbevangenheid, agressief gedrag, angstgedrag,…

1. Online anamnese

Een zeer uitgebreide online anamnese waarbij we vragen om ons anamneseformulier in te vullen, foto's en video's op te sturen en een duidelijk beeld te geven waar het paard leeft en hoe deze getraind wordt. Via deze anamnese kunnen wij een duidelijk beeld krijgen waardoor het probleem is ontstaan.

2. Online of live consult

Hierna gaan wij na dat wij voor een consult moeten langskomen aan huis (gerelateerd aan kreupelheden,...) of u verder kunnen helpen via een online afspraak (gerelateerd aan voeding, managment, trainingsprobleem, connectie problemen,...). Hierbij bespreken we waar het probleem exact is ontstaan en welke eventuele testen er moeten gedaan worden. Als wij langskomen voor een live consult, zal het paard ook behandeld worden via bioresonantie en cranio-sacraal therapie.

3. behandelingsschema

We gaan steeds op zoek naar de oorzaak van het probleem om het paard de juiste oplossing te kunnen bieden. Via een duidelijk behandelingsschema gaan we samen aan de slag om je paard te helpen. Elke maand bespreken we hoe het proces verloopt en dat we eventueel aanpassingen moeten doorvoeren.

4. Aanpassing van voeding

Ook zullen wij een aanpassing en berekening van voeding doen voor uw paard voor hem/haar een optimale gezondheid te kunnen bieden. Hierbij berekenen wij voor u hoeveel voer (en beweging) uw paard exact nodig heeft, afhankelijk van o.a. de conditie van het paard, leeftijd en sport. Daarnaast geven wij verschillende opties van merken voor voeding en supplementen zodat u zelf kan kiezen welke u precies geeft.

Na een consult, online of aan huis, krijgt u ook 6 maanden begeleiding. Dit zit in de prijs berekend. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan als u extra begeleiding nodig hebt. Elke maand stuurt u ons een update over uw paard met foto’s waarbij wij kijken welke extra begeleiding of aanpassing er nodig is. Wij merken dat wij op deze manier de beste resultaten kunnen bereiken voor uw paard. Daarnaast kan u na deze 6 maand nog verdere online of live begeleiding boeken bij ons.

Paketten

online consult + 6 maand ondersteuning

€250

Inclusief anamnese, 90 min zoom afspraak,
maandelijkse update en voedingsanalyse

consult aan huis + 6 maand ondersteuning

€300

Inclusief anamnese, behandeling
aan huis, maandelijkse update en voedingsanalyse, exclusief vervoerskosten