Communicatie & Energetisch healer

Erkende opleiding

Via communicatie en energetische healing help je het paard zijn lichaam te herstellen van mentaal of fysiek trauma. Deze cursus is specifiek voor mensen die graag hun intuïtie verder willen uitbouwen. Via communicatie leer je hoe je met paarden kan communiceren. Daarnaast help je het paard via Energetische Healing om trauma los te laten. Paarden zijn zeer gevoelig aan stress. Dit brengt zowel emotionele als fysieke problemen mee voor het paard. Daarnaast ervaren paarden vaak te veel druk en stress in training waardoor ze ook uit balans geraken. Ook paarden die trauma hebben ervaren, zal jij als ‘Communicatie & Energetisch Healer’ kunnen ondersteunen om deze trauma’s helpen los te laten waardoor het paard terug in balans komt.

Heb jij ook passie om te communiceren met paarden en te helpen bij trauma en stress? Dan is deze opleiding alvast zeker iets voor jou!

Klaartje Van Steen

Docent opleiding

Communiceren via de taal van het paard waar je jezelf dichter leert brengen bij je eigen intuïtie en deze verder uitbouwt om paarden te kunnen begrijpen via hun taal

Ondersteuning via energetische healing, aromatherapie en fytotherapie om op verschillende manieren fysieke als emotionele klachten te ondersteunen

Paarden die veel stress ervaren/ getraumatiseerd zijn terug in balans brengen en hun eigenaar meer informatie kunnen bieden over hoe het paard zich voelt

OPLEIDING

Op 1 maart 2022 start onze jaaropleiding ‘Communicatie & Energetisch Healer’. Je kan de theorie van deze opleiding online volgen.

Na inschrijving krijgt u een compleet handboek opgestuurd. Ook kan u hierna op het online platform om alle video’s te bekijken. Na het doorlopen van de 10 modules, kan je na het indienen van cases en een examen afstuderen als ‘Communicatie & Energetisch Healer’.

ONLINE

Deze opleiding is compleet online te volgen op eigen tempo via instructievideo's. Ook krijgt u een handboek opgestuurd.

VOLDOENDE TIJD

Na inschrijving heeft u 3 jaar lang tijd om deze opleiding af te ronden door uw taken/case studies in te dienen en examen te behalen.

VRAGEN STELLEN

Via mail staat u in rechtstreekse verbinding met de docent om al uw vragen te beantwoorden en uw case studies te beoordelen.

MODULES

MODULE 1

In deze module gaan we dieper in op paardengedrag en ziekten begrijpen. 

MODULE 2

We gaan dieper in op voeding en hoe dit van belang is om het paard gezond te houden.

MODULE 3

In deze module gaan we dieper in op het communiceren met paarden (en de wetenschap hierachter!).

MODULE 4

We gaan dieper in op het ontvangen van gesprekken van het paard en hoe we met hun kunnen communiceren.

MODULE 5

We gaan dieper in op de hartlijnen bij het paard en hoe we deze precies kunnen gebruiken.

MODULE 6

In deze module leer je meer over het gebruik van aromatherapie en hoe je deze kan toepassen in je praktijk.

MODULE 7

In deze module leer je meer over kruidengeneeskunde en hoe je deze kan toepassen in je praktijk.

MODULE 8

In deze module gaan we dieper in op energetische therapie bij paarden om fysieke en mentale problemen te ondersteunen.

MODULE 9

In deze module gaan we dieper in op energetische therapie bij paarden om fysieke en mentale problemen te ondersteunen.

MODULE 10

In de laatste module krijg je tips mee om je eigen bedrijf op te starten. Daarnaast kan je je taken ook indienen en deelnemen aan het examen.

Prijs: €1950 (inclusief BTW)
Deze opleiding kan in 3 of 6 termijnen betaald worden, echter moet de complete opleiding betaald zijn VOOR de start van de opleiding! 

Hiernaast vindt u het inschrijvingsformulier. Na de inschrijving krijgt u een factuur met overeenkomst doorgemaild. U dient deze terug te mailen. Na betaling van de factuur bent u officieel ingeschreven.

Opgelet: Desondanks dat dit een online opleiding is, is er elk jaar een maximum aantal inschrijvingen toegelaten. 

Inschrijven